Idag har vi kört igång veckans yoga på g

GÅRDSYOGA

Ni är hjärtligt välkomna att yoga med oss i höst. Bakom butiken hittar ni gårdens yogashala. Där vi kan njuta av hösten och känslan landet ger när det är som bäst, samtidigt som vi yogar. 


Undertiden du väntar på din klass så kan du hänga i vår butik, njuta av vädret ute eller bara landa på mattan.  

Vi ser till att de är brett isär mellan mattorna och att mattorna rengörs noga och följer folkhälsomyndighetens riktlinjer. Även viktigt att stanna hemma om man är/känner sig sjuk.

 

SCHEMA

Hösten

Boka plats genom att ringa eller sms till:

0738 49 96 11

FLOW TO SLOW

90 MIN

TISDAG 18.00

Här börjar vi klassen med lite dynamisk yoga utifrån Ashtangans första serie, yangpositioner. För att kunna väcka kroppen skapa flow och värme. Med fokus på att stärka kropp och sinne. Sedan går vi över till lugna yinpositioner för att landa i kroppen och i oss själva. För att få en skön stretch och öka kroppens rörlighet. Ett pass som balanserar aktivitet med vila och ger våra kroppar det bästa av två yogastilar. Passar alla ingen tidigare erfarenhet behövs.

ASHTANGA 75 MIN

SÖNDAG18.00

Ingen yoga 27/9, 18/10 & 1/11

Ashtanga är en dynamisk form av yoga. Där vi jobbar utifrån den första givna serien som består av solhälsningar, stående och sittande positioner. Som tillsammans med andetaget skapar värme, väcker energi och styrka i våra kroppar. Vi rör oss och anpassar alltid positionerna efter kroppens egen förmåga så alla är välkomna ingen tidigare erfarenhet behövs. Alla kan yoga! 

FULLMÅNE 75 MIN 

FREDAG 1/10 21:00

Nästa fullmåne är torsdag den 1 oktober. detta firar vi den fredag den 2 oktober kl 21.00. Här skapar vi tillsammans en magisk kväll. Där våra energier möter månens när den är som starkast. Vi yogar tillsammans under stjärnhimlen ( om vädret tillåter) och låter månens sken falla över oss. Detta är en lugn och inkännande klass. Med fokus på hur just DU mår just NU. Klassen avslutas med en längre meditation.

Månen sägs representera vårt sinne, våra känslor, kreativiteten, intuitionen och den feminina kraften som finns inom oss alla. Därför är detta en perfekt kväll att släppa och avsluta saker som inte längre är bra för oss och samla kraft för nya mål och äventyr. Kraft till det du behöver just nu.


Kan vara bra att ha med tjockare tröja om kyligt även om filtar finns på plats. 

- Kom i tid till klassen för att rulla ut mattan och slappna av. 

- Begränsat antal platser. Boka plats på 0738499611

- Se till att ha mobilen avstängd eller på ljudlös (utan vibration).

 

PRISLISTA

PROVA PÅ

100 kr

Första gången du besöker oss.

ENSTAKA KLASSER

160 kr

Tionde klassen gratis

YOGA KORT

1000 kr

10 gånger.

I priset ingår även lån av yogamatta och propps.

 Vi ser också till att de är brett isär mellan mattorna och att mattorna rengörs noga och följer folkhälsomyndighetens riktlinjer. Även viktigt att stanna hemma om man är/känner sig sjuk.

 

0738499611

Södra Jularps Gårdshandel
578 93 Aneby

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Jularps Gård.