Idag har vi kört igång veckans yoga på g

YOGA

TE

Ni är hjärtligt välkomna att yoga med oss.

Bakom butiken på Jularps Gård hittar ni gårdens yogashala. Där vi kan njuta av känslan landet ger när det är som bäst, samtidigt som vi yogar. 

Alla klasser avslutas med en varm kopp te.


Undertiden du väntar på din klass så kan du hänga i vår butik, njuta av vädret ute eller bara landa på mattan.  

ALLA KAN YOGA! 

Learn More
 

SCHEMA

HÖST

ENSTAKA KLASSER 150 KR 

10 KORT 1350 KR 

FLOW TO SLOW

90 MIN

Onsdagar 19.00

Här börjar vi klassen med lite dynamisk yoga utifrån Ashtangans första serie, yangpositioner. För att kunna väcka kroppen skapa flow och värme. Med fokus på att stärka kropp och sinne. Sedan går vi över till lugna yinpositioner för att landa i kroppen och i oss själva. För att få en skön stretch och öka kroppens rörlighet. Ett pass som balanserar aktivitet med vila och ger våra kroppar det bästa av två yogastilar.

Passar alla ingen tidigare erfarenhet behövs. Alla kan yoga!

Välkomna att boka 

MOONFLOW 75 MIN

Kl. 21.00

Här skapar vi tillsammans en magisk kväll. Där våra energier möter månens när den är som starkast. Vi yogar tillsammans under stjärnhimlen ( om vädret tillåter) och låter månens sken falla över oss. Detta är en lugn och inkännande klass. Med fokus på hur just DU mår just NU. Klassen avslutas med en längre meditation.

Månen sägs representera vårt sinne, våra känslor, kreativiteten, intuitionen och den feminina kraften som finns inom oss alla. Därför är detta en perfekt kväll att släppa och avsluta saker som inte längre är bra för oss och samla kraft för nya mål och äventyr. Kraft till det du behöver just nu.

Passar alla ingen tidigare erfarenhet behövs.

Kan vara bra att ha med tjockare kläder. Ta med egen yogamatta och filt på grund av pandemin. Finns även och låna på plats om man inte har egen. 

Välkomna att boka 

- Kom i tid till klassen för att rulla ut mattan och slappna av. 

- Se till att ha mobilen avstängd eller på ljudlös (utan vibration).

-ALLA KAN YOGA

NAMASTE