Idag har vi kört igång veckans yoga på g

GÅRDSYOGA

Ni är hjärtligt välkomna att yoga med oss utomhus under Maj, Juni, Juli & Augusti

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och kommer köra max 8 deltagare.

Bakom butiken på Jularps Gård hittar ni gårdens yogashala. Där vi kan njuta av sommaren & känslan landet ger när det är som bäst, samtidigt som vi yogar. 


Undertiden du väntar på din klass så kan du hänga i vår butik, njuta av vädret ute eller bara landa på mattan.  

ALLA KAN YOGA! 

 

SCHEMA

Maj, Juni, Juli & Augusti

Boka plats genom att ringa eller sms till:

0738 49 96 11

FLOW TO SLOW

90 MIN

Onsdagar 18.00 

Här börjar vi klassen med lite dynamisk yoga utifrån Ashtangans första serie, yangpositioner. För att kunna väcka kroppen skapa flow och värme. Med fokus på att stärka kropp och sinne. Sedan går vi över till lugna yinpositioner för att landa i kroppen och i oss själva. För att få en skön stretch och öka kroppens rörlighet. Ett pass som balanserar aktivitet med vila och ger våra kroppar det bästa av två yogastilar.

Passar alla ingen tidigare erfarenhet behövs. 

Välkomna att boka 

SÖNDAGS YIN  75 MIN

Söndagar kl 17.00 Startar den 6 Juni

Yinyoga är en lugn och vilsam form av yoga. Som består av sittande och liggande positioner. Där vi låter kroppen vila in i positionerna i 3-5 minuter. Vilket hjälper oss att landa i kroppen och i sinnet, skapa lugn och balansera energin i oss. Yinyogan gör oss också rörligare och hjälper våra kroppar att bli smidigare och starka. I yinyogan arbetar vi främst med fascia, bindväven och skelettet istället för musklerna. Den kan utföras av alla och är ett bra komplement till annan träning. Men är extra bra för dig som känner dig stel i kroppen eller stressad och vill ta första stegen mot ett lugnare sinne och en mer rörlig kropp.

Passar alla ingen tidigare erfarenhet behövs.

MOONFLOW 75 MIN 

Onsdag 26 Maj kl 20.30

Här skapar vi tillsammans en magisk kväll. Där våra energier möter månens när den är som starkast. Vi yogar tillsammans under stjärnhimlen ( om vädret tillåter) och låter månens sken falla över oss. Detta är en lugn och inkännande klass. Med fokus på hur just DU mår just NU. Klassen avslutas med en längre meditation.

Månen sägs representera vårt sinne, våra känslor, kreativiteten, intuitionen och den feminina kraften som finns inom oss alla. Därför är detta en perfekt kväll att släppa och avsluta saker som inte längre är bra för oss och samla kraft för nya mål och äventyr. Kraft till det du behöver just nu.


Kan vara bra att ha med tjockare kläder. Ta med egen yogamatta och filt på grund av pandemin. Finns även och låna på plats om man inte har egen. 

24 Juni, 24 Juli & 22 Augusti

Välkomna att boka 

GE OCH FÅ CA 2 TIMMAR

Här får ni komma närmare varandra genom avslappning & yoga. 

Under 2 timmar ägnar vi oss åt att aktivera lugn och ro systemet i kroppen och att ta hand om varandra. Jag guidar er in i några restorative yoga-positioner och parövningar. Där ni får turas om att vila i olika positioner och att pyssla om varandra genom att handpåläggning, massage och bara finnas där vid sidan. Denna workshop passar alla som vill ge sig själva gåvan att stanna upp och komma djupare i relationen. ingen tidigare yoga erfarenheter behövs. Kommer bjudas på te. 

Att vaka över den som vilar kan vara något av det finaste som finns.

Pris 250 kr per person (500 kr per par) högst 2 par tillsammans.

Yogamatta, bolster, block, kuddar och filtar finns på plats.

Välkommen att boka eran egna Workshop

Namaste 

Emmeli Ritzman

RECHARGE & RESTORE WORKSHOP

Lördag 19 Juni

En dag då vi tillsammans utomhus på landet låter kroppen återhämta sig och samtidigt fyller på med ny energi. Vi ger oss själva en stund av närvaro, att lyssna inåt. Stanna upp från vardagen och uppleva hur kropp och sinne känns just nu. 


Dagen kommer vara uppdelade i två delar. Första delen består av ett lugnt flödande yoga pass där vi känner in kroppens olika delar i rörelse innan vi går in i meditation. I andra delen låter vi kroppen istället få släppa taget och slappna av. Där vi stöttar upp kroppen i yin och restoretive positioner, med målet att uppnå maximal vila för att kunna släppa spänningar och ge kroppen och hjärnan utrymme för djup återhämtning. 


Denna workshop passar alla som vill ge sig själv gåvan att stanna upp och blicka inåt. Personer som upplever sig stressade och har svårt att slappna av i vardagen eller personer som bara vill ge sig själv tid att ladda om ute på landet. Inga tidigare yoga erfarenheter behövs.  


Det kommer bjudas på te och lite lättare fika. Vill man ha lite matigare lunch under dagen finns det tillgängligt på Jularps Gårdsbutik. 

Tid 10.00-15.00

Pris 300kr 

Anmäl till Maja 0734202300 eller via Jularps Gårdsbutik 0738499611

 

Namaste

Maja Ritzman

- Kom i tid till klassen för att rulla ut mattan och slappna av. 

- Begränsat antal platser. Boka plats på 0738499611

- Se till att ha mobilen avstängd eller på ljudlös (utan vibration).

-ALLA KAN YOGA

NAMASTE

 

PRISLISTA

ENSTAKA KLASSER

150 kr

YOGA 10-KORT

1350 kr

SOMMARKORT

3000kr